Feon panostaa digitaalisuuteen: käyttöön Adeona PIM

Feon panostaa verkkomyyntiin ja uudistaa verkkokauppaansa sekä asiakasportaaliaan. Osana kehitystyötä Digian tekemään verkkokauppaan ja ERP-järjestelmään integroitiin Adeona PIM -tuotetiedonhallinnan ohjelmisto.

Feon on nykyaikainen teräspalveluyhtiö, joka kehittää aktiivisesti suomalaista teollisuutta ja toimialan käytäntöjä. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti kone- ja laitevalmistuksessa, teräsrakentamisen kaikissa vaiheissa sekä jälleenmyynnissä. Tavoitteemme on, että asiointi kanssamme on vaivatonta ja tehokasta ensimmäisestä yhteydenotosta tuotteiden toimitukseen saakka.

Teräspalveluyhtiö Feon panostaa vahvasti digitaalisten palveluidensa kehittämiseen. Feon panostaa verkkomyyntiin ja uudistaa verkkokauppaansa sekä asiakasportaaliaan. Osana kehitystyötä Digian tekemään verkkokauppaan ja ERP-järjestelmään integroitiin Adeona PIM -tuotetiedonhallinnan ohjelmisto.

Adeona PIM toimii tuotteiden tuotetietojen pääjärjestelmänä, jonne myyntiin menevät tuotteet avataan. Kaksisuuntaisen ERP-integraation avulla tuotetieto pysyy ajan tasalla myös ERP-järjestelmässä. Lisäksi tuotetieto päivittyy verkkokauppaan Adeona PIMin REST API-rajapinnan kautta.

Projekti alkoi toukokuussa 2022 ja valmistui joulukuun alussa. Nopeaa etenemistä edesauttoi muun muassa aktiivinen testaus Feonin puolelta.

”Käyttöönotto Adeonan kanssa sujui vaivattomasti ja tehokkaasti. Projektin eri vaiheet saatiin hallitusti maaliin ja Adeonan projektipäällikön panos käyttöönottovaiheessa oli korvaamaton”, kommentoi Feonin tietohallintojohtaja Marko Kähkönen.

”Yhteistyömme Adeonan kanssa ei tule päättymään tähän käyttöönottoon. Seuraavat projektit ovat jo suunnitteilla ja odottavat vain uuden asiakasportaalin valmistumista.”


Adeona on Suomen johtava tuotetiedonhallinnan (PIM, Product Information Management) ratkaisuihin erikoistunut teknologiayritys. Yhtenäistämme pirstaleisen tuotetiedon ja autamme asiakkaitamme säästämään aikaa, rahaa, hermoja ja ympäristöä.