Maaliskuun NPS-kyselyn tulokset

Kysymme asiakkailtamme suositteluhalukkuutta nykyään neljä kertaa vuodessa. Maaliskuun kyselymme tuloksena Adeonan NPS-indeksi on 83 ja ohjelmistomme Adeona PIMin NPS-indeksi 76. Iso kiitos kaikille vastauksista ja näkemyksistä, jotka auttavat meitä eteenpäin.

Teimme syksyllä 2023 laajan asiakastyytyväisyystutkimuksen, jonka jälkeen päätimme alkaa kysymään suositteluhalukkuutta ja asiakastyytyväisyyttä aiempaa useammin. Niinpä teimme maaliskuussa lyhyen NPS-kyselyn, jossa kysyimme asiakkailtamme suositteluhalukkuutta Adeonalle yrityksenä ja erikseen Adeona PIM -ohjelmistolle. Lisäksi vastaajilla oli halutessaan mahdollisuus jättää avoimia kommentteja.

Saimme vastauksia 34.3 %:lta kohderyhmästä. Adeona yrityksenä sai vastaajilta NPS-indeksin 83, ja Adeona PIM-ohjelmiston suositteluindeksi on nyt 76. Pidämme tuloksia erinomaisina, ja numeraalisen arvioinnin lisäksi sekä Adeona yrityksenä, henkilökuntamme että ohjelmisto saivat runsaasti kiitosta avoimissa kommenteissa. Tässä muutamia nostoja:

“Ammattimainen palvelu ja toimiva järjestelmä.”

“Asiallinen palvelu, hyvää yhteydenpitoa ja toimiva ohjelmisto.”

“Saimme hyvää palvelua ja järjestelmä toimii odotusten mukaisesti. Käyttöönottoprojektia hallinoitiin tehokkaasti.”

“Luotettava ja osaava henkilökunta. Asiakkaan haasteet ratkaistaan yhdessä loistavasti. Kotimainen!”

“Pitkäjänteinen asiakastyö mikä tähtää asiakkaan liiketoiminnan parantamiseen.”

“Olemme aina saaneet Adeonalta asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Ongelmiimme reagoidaan aina nopeasti ja ratkaisukeskeisesti. Adeona kuuntelee asiakkaitaan ja pyrkii kehittämään palveluitaan mahdollisimman asiakaslähtöisesti, jolloin koemme että olemme todella pystyneet vaikuttamaan esim. moniin Adeonan toimintoihin ja niiden kehitykseen, jotta ne palvelisivat meitä parhaiten.”

“Helpottaa tuotetiedon hallintaa säästäen aikaa ja rahaa. Lisäksi Adeona PIM kehittyy jatkuvasti pysyen ajan hermolla.”

“Kaikki toimii loistavasti! Pystyn itse rakentamaan sellaiset tuotetiedot ja rajaukset joita itse haluan. Uudet/päivitetyt tuotetiedot pystyy viemään helposti Excel-ajoilla tuotteilla ja infoa saa myös ulos Exceleihin. Jos on haasteita, niin Adeonalta saa apua nopeasti.”

Olemme todella tyytyväisiä tuloksiin ja kiitämme kyselyyn osallistuneita arvokkaista palautteista ja kommenteista. On ilo huomata, että kotimaista järjestelmää ja henkilökohtaista palvelua arvostetaan.