Me olemme Adeona

Tuote­tiedon­hallinnan kumppanisi

Adeona perustettiin helpottamaan markkinoijien jokapäiväistä työtä. Aivan alussa kyse oli tietokantojen julkaisemisesta ja siitä, että tietokoneiden annettiin tehdä tylsä ja virheille altis osa tuoteviestintäprosessista.

Kertyneen kokemuksen (ja parin selvästi aikaansa edellä olleen kokeilun) myötä ymmärsimme, että tulevaisuus on datapohjainen. Strukturoitu, laadukas ja kontekstisidonnainen tuotetieto on monille tiimeille ja organisaatioille menestyksen avain.

Nykyään työskentelemme digitaalisen kaupankäynnin eturintamassa ja autamme asiakkaitamme tekemään tuotetiedostaan kilpailuetunsa. Ydinajatus älykkäämpien työskentelytapojen ja ihanteellisten roolien löytämisestä ohjelmistojen ja ihmisten välille on määrittänyt matkaamme läpi vuosien, monikanavaisesta julkaisusta prosessien optimointiin ja tuotekokemuksen hallintaan.

Adeona Oy (aiemmin Canter) on Etola-konserniin kuuluva ohjelmistoyritys. Asiakkaamme ovat merkittäviä teollisuuden, kaupan ja palvelualan yrityksiä.

Kilpailu­etumme

Oma, kotimainen tuote

Tunnemme asiakkaamme. Palvelemme heitä Suomesta käsin ja kuuntelemme jatkuvasti asiakas- ja käyttäjäyhteisön toiveita ja parannamme jatkuvasti käyttökokemusta ja asiakastukea. Näin olemme asiakkaillemme jopa enemmän hyödyksi kuin isot globaalit toimijat.

Yhtenäisyys

Pitkäjänteinen ja sitoutunut omistaja tuo meille turvaa ja auttaa Adeonaa olemaan paras mahdollinen työyhteisö osaaville ammattilaisillemme. Näin he puolestaan voivat keskittyä asiakkaidemme liiketoiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen ja kestävien kumppanuuksien rakentamiseen.

Ennakoitavuus

Keskitymme yhteen juttuun ja haluamme kehittyä siinä parhaaksi. Toimintamme ennakoitavuus ja jatkuvuus tuovat mielenrauhaa asiakkaalle. Tukea teknisiin ratkaisuihin ja palveluiden käyttöön on varmasti saatavilla, eivätkä kustannukset, henkilöresurssit tai aikataulut pääse missään vaiheessa yllättämään.

Villasukkia ja toimisto­koiria

Osaava tiimimme on meille tärkeä voimavara. Toimistomme rento ilmapiiri edistää luovuutta, yhteistyötä ja uuden oppimista. Sisäinen mottomme ”wooly socks and office dogs” kertoo oleellisen: meille on helppo tulla – olitpa sitten uusi tiimiläinen, kumppani tai asiakas.

Haluamme osaltamme rakentaa kestävää tulevaisuutta. Digitaalinen kaupankäynti voi säästää aikaa, rahaa, ympäristöä – ja hermoja. Kaupallinen tuotetiedonhallinta oikein johdettuna on yksi keino tuottaa vastuullisia ratkaisuja: kun tuotetiedot uivat samasta lähteestä useaan paikkaan oikeina ja ajantasaisina, säästetään päällekkäistä työtä. Myös asiakaspalautusten määrä vähenee tuotetietojen parantuneen laadun myötä.

”Nautimme asiakkaiden mutkikkaiden haasteiden ratkaisemisesta ja arjen sujuvoittamisesta. Toimintafilosofiamme on tarjota kaikki osaamisemme asiakkaan käyttöön ja rakentaa yhteistyötä avoimesti ja pitkäjänteisesti – ihmiseltä ihmiselle. Korkea asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia.”

Patrik Palatz
Toimitusjohtaja, Adeona Oy

Kestävään kehitykseen kuuluu tiedon ja osaamisen jakaminen. Palkkaamme mielellämme opiskelijoita vaikkapa osa-aikatyöhön kasvamaan tuotetiedonhallinnan ammattilaisiksi varmistamaan laadukkaita ratkaisuja myös tulevaisuudessa.

Kannustamme osaamisen syventämiseen esimerkiksi järjestämällä säännöllisesti iltapäiviä osaamisen jakamiseen ja osallistumalla erilaisiin tapahtumiin. 

Taloudellisesti olemme kannattava ja tasaista kasvua tekevä yritys, jonka taustalla on vakavarainen omistaja.

Meitä adeonalaisia on jo parisenkymmentä, ja kasvamme edelleen. Tavoitteemme on luoda mutkattomia, pitkäaikaisia yhteistyöhankkeita niin toistemme, asiakkaiden kuin kumppanienkin kanssa!

Arvomme

Olemme sitoutuneita.

Sitoutuneisuus tarkoittaa meille, että aloitamme tänään asioita joilla on arvoa tulevaisuudessa. Se tarkoittaa myös tiivistä ja pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaidemme rajallisten resurssien – ei vain taloudellisten, vaan myös ajan, hermojen sekä luonnonvarojen – säästämiseksi. Pikavoittojen sijaan pyrimme rakentamaan pitkiä, vuorovaikutteiseen toimintaan perustuvia kumppanuuksia.

Olemme rennon asiallisia.

Vaikka olemme alamme huippuasiantuntijoita, osaamme kertoa toiminnastamme kiinnostavasti ja ymmärrettävästi myös teknologiasta vähemmän perillä oleville. Teemme sen minkä lupaamme ja kerromme myös hankalat asiat rehdisti ja kaartelematta.

Kehitymme jatkuvasti.

Kehitys on kaiken toimintamme perusta, niin tuotteiden kuin osaamisen ja palvelun. Pyrimme olemaan joka päivä hieman parempia kuin eilen. Vaikka luotamme osaamiseemme ja tuotteeseemme täysin, haluamme jatkuvasti oppia asiakkailtamme, jotka ovat oman liiketoimintansa ja kohderyhmänsä parhaita asiantuntijoilta.

Tuote­tiedon­hallintaa vakaalla ammatti­taidolla ja hyvän kumppani­verkoston avulla

Olemme mutkaton ja sopivan kokoinen asiantuntijaorganisaatio. Otamme projektit haltuun ketterästi ja viemme asiat suoraviivaisesti maaliin asiakkaidemme toiveiden mukaisesti.

Haluamme olla asiakkaillemme paras mahdollinen kumppani valitsemallamme alueella.  Meidät tunnistaa ammattimaisesta osaamisesta, tinkimättömästä asenteesta ja luovuudesta. Asiakassuhteemme ovat tyypillisesti pitkiä, jolloin opimme tuntemaan asiakkaamme hyvin ja ymmärtämään, miten voimme palvella heitä parhaiten. 

Tärkeä osa palvelupaketissamme on laaja kumppaniverkostomme, jonka avulla toteutamme hyvän asiakaskokemuksen takaavat ratkaisut. Teemme saumatonta yhteistyötä sisältöpalveluja, verkkopalveluja, toiminnanohjaus-,  tuotetieto- ja myynnin järjestelmiä tarjoavien toimijoiden kanssa. Tämä mahdollistaa asiakkaillemme yhteensopivan ratkaisukokonaisuuden, jonka kaikki osat toimivat sujuvasti.