Uutiset

Adeona PIM versiopäivitys 2024.2.0

Huhtikuun aikana kaikkiin asiakasympäristöihimme asennettavan 2024.2.0-versiopäivityksen päätähtenä toimivat asiakkaidemme paljon toivomat ja mukautettavat PIM Dashboardit.

Maaliskuun NPS-kyselymme tulokset: Adeonan NPS peräti 83!

Kysymme asiakkailtamme suositteluhalukkuutta nykyään neljä kertaa vuodessa. Maaliskuun kyselymme tuloksena Adeonan NPS-indeksi on 83 ja ohjelmistomme Adeona PIMin NPS-indeksi 76. Iso kiitos kaikille vastauksista ja näkemyksistä, jotka auttavat meitä eteenpäin.

Tuotetiedonhallinnan tila Suomessa 2024 – vastaa kyselyymme!

Selvitämme Tutkimustoimisto Vastakaiku Oy:n kanssa kaupallisen tuotetiedonhallinnan tilaa Suomessa – nyt jo neljättä vuotta peräkkäin. Tänä vuonna barometrin painopisteinä ovat mm. tekoälyn hyödyntäminen, vastuullisuus ja lainsäädännön muutosten vaikutukset tuotetietojen hallinnassa.

Adeona ja EmCe yhteistyöhön

Suomen PIM-edelläkävijä Adeona Oy ja Microsoft Dynamics 365 Business Central-toiminnanohjausratkaisuja ja asiantuntijapalveluja yrityksille toimittava EmCe Solution Partner Oy ovat aloittaneet yhteistyön.

Vieser tehostaa tuotetiedonhallintaa Adeona PIMillä

Suomalainen lattiakaivojen valmistukseen ja myyntiin keskittyvä perheyritys Vieser halusi terävöittää tuotetietoprosessejaan. Tuotehallintaan liittyvän esiselvitysprojektin jälkeen yhtiö päätyi ottamaan käyttöön Adeona PIMin.

Adeona PIM versiopäivitys 2024.1.0

Vuoden ensimmäinen Adeona PIM versiopäivitys eli 2024.1.0 on nyt julkaistu. Mukana on toivottuja toiminnallisuuksia liittyen tuotteiden suodattamiseen tuotelinkkien ja käyttäjäroolien oikeuksien perusteella, lajitelma- tai settituotteiden luomiseen massana Excel importin avulla ja parannuksia dynaamisten attribuuttien skripteihin.

Knorring halusi PIM-järjestelmäksi valmiin ratkaisun

Knorring on lähtenyt digitalisaatioon reippailla uudistuksilla. Tuotetieto on liiketoiminnan keskiössä, joten yritys halusi tuotetiedonhallintaan valmiin ratkaisun: kaupallisen tuotetiedon ylläpito ja rikastaminen tapahtuu jatkossa Adeona PIMissä.

LUE MYÖS ASIAKASKOKEMUKSIA