Asiakaskokemuksia

Perkko tuotetiedonhallinta

Perkko

Kellojen maahantuonti- ja tukkuliike Oy Perkko on ammattitaitoinen ja perinteikäs suomalainen perheyhtiö, joka kuuluu osaksi Nurmi-Yhtiöitä. Adeona PIMin avulla Perkko saa kellot ja niiden tuotetiedot ketterästi jälleenmyyjiensä saataville.

ETRA Megacenter Rusko Oulu

Etra

Poikkeuksellisen laajan tuotevalikoiman hallinta vaatii tuekseen toimivan järjestelmäkokonaisuuden. Etrassa on tehty paljon työtä sen eteen, että tuotetieto on asiakkaiden saatavilla oikeanlaisena ja laadukkaana. Adeona PIMin avulla tuotetiedot päivitetään ja julkaistaan tehokkaasti eri kanaviin.

Saarioinen

Adeona Oy ja Taito United Oy vastasivat yhdessä Saarioisten tarpeeseen. Tiiviissä yhteistyössä suunniteltiin ja rakennettiin palvelu, jolla tehostettiin asiantuntijoiden tekemistä tekoälyn ja fiksun tiedonhallinnan avulla.

Martela

Martela osallistui uuden Adeona Media Bankin kehitykseen. Tavoitteena oli saada aikaan kuvapankki, joka olisi mahdollisimman käyttäjäystävällinen ja helppo ylläpitää. Lopputuloksena saatiin täysosuma aineistojen jakeluun.

Laattapiste-Pukkila Oy

Laattapiste-Pukkila Oy panostaa tuotetietoon masterdata-periaatteella. Adeonan ja Laattapiste-Pukkilan tiet kohtasivat ensimmäisen kerran vuonna 2016. Tuolloin yhteistyöhön ei kuitenkaan lähdetty, koska silloinen Adeona PIM ei täyttänyt Laattapisteen kaikkia vaatimuksia. Kuusi vuotta myöhemmin tilanne oli toinen.

FSM Oy

FSM Oy löysi Adeona PIMistä kaiken, mitä kaipasi. Tuotetietojen käsittely ja rikastaminen on helpottunut huomattavasti.

Reka Kaapeli

Reka Kaapelille on tärkeää toimittaa asiakkaille tietoa juuri siinä muodossa, kuin he sitä kaipaavat. Adeona PIMin avulla ajantasainen tieto soljuu kaikkiin kanaviin.