Adeona ja EmCe yhteistyöhön

Suomen PIM-edelläkävijä Adeona Oy ja Microsoft Dynamics 365 Business Central-toiminnanohjausratkaisuja ja asiantuntijapalveluja yrityksille toimittava EmCe Solution Partner Oy ovat aloittaneet yhteistyön.

Yrityksissä samaa tietoa ylläpidetään usein moneen eri paikkaan, tuotetiedosta voi olla useita eri versioita ja osa tiedosta on vanhentunutta tai virheellistä. Tiedon määrän kasvu, liiketoiminnan digitalisoituminen, monikanavaisuus, tekoälyn hyödyntäminen, vastuullisuus ja muut kasvavat tuotetietovaatimukset tuovat lisähaastetta tiedon hallintaan ja hyödyntämiseen.

Adeona PIM on kotimainen, suomalaisten asiakkaiden kanssa yhteistyössä kehitetty Product Information Management eli PIM-järjestelmä tuotteisiin ja palveluihin liittyvän kaupallisen tiedon hallintaan, sisällölliseen rikastamiseen, luokitteluun ja julkaisemiseen. Nyt Adeona PIM-järjestelmän voi liittää saumattomasti osaksi Microsoft Dynamics 365 Business Central -järjestelmää.

Kun PIM-järjestelmä liitetään osaksi ERP-järjestelmää, yritys voi kätevästi hallinnoida tarjoamaansa ja kaikkea siihen liittyvää tuotetietoa, markkinointikuvauksia, videoita, kuvia ja dokumentteja keskitetysti ja julkaista niitä kontrolloidusti eri kanaviin ja kaupallisiin materiaaleihin. Adeona PIM:n ja Microsoft Dynamics 365 Business Central -järjestelmän yhdistelmällä yritykset ovat saavuttaneet merkittäviä liiketoimintahyötyjä ja kilpailuetua.

Olemme innoissamme yhteistyöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista asiakkaillemme. Adeonaa ja EmCeä yhdistää kovan osaamisen lisäksi ihmislähtöinen, palveleva ote ja aito halu tuottaa näkyviä tuloksia asiakkaan arkeen ja liiketoimintaan”, toteaa Adeonan toimitusjohtaja Patrik Palatz.

Lisätietoja:

Patrik Palatz, toimitusjohtaja                       Harri Lukkari, toimitusjohtaja
Adeona Oy                                                     EmCe Enterprise Solutions OyAdeona Oy on tuotetiedonhallinnan (PIM, Product Information Management) ratkaisuihin erikoistunut, Etola-konserniin kuuluva ohjelmistoyritys. Asiakkaamme ovat merkittäviä teollisuuden, kaupan ja palvelualan yrityksiä.

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava kotimainen yritys ja osa Administer-konsernia. Yhtiö tarjoaa asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää.