Silmäasema Adeonan asiakkaaksi

Suomalainen silmäterveyden asiantuntija Silmäasema tehostaa tuotetiedonhallintaansa Adeona PIM -järjestelmän avulla. Tavoitteena on saada tuotetieto ja palvelut jatkossa entistä kattavampana ja sujuvammin Silmäaseman asiantuntijoiden ja asiakkaiden käyttöön.

Coronaria-konserniin kuuluva Silmäasema on Suomen suurin näönhuollon ja silmäterveyden toimija. Yrityksen palveluksessa on 1500 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista, lähes 150 optikkoliikettä ja silmälääkärikeskusta. Lisäksi Silmäasemaan kuuluu 18 yksityistä silmäsairaalaa ja 7 julkista silmäterveyspalveluita tarjoavaa yksikköä ympäri maan. Silmäasema hoitaa lähes miljoona asiakasta vuosittain. 

Silmäasema uudistaa tuotetiedonhallinnan ratkaisujaan ja on ottanut käyttöönsä suomalaisen Adeona PIM-järjestelmän. Ratkaisua laajennetaan lähitulevaisuudessa automatisoimalla Silmäaseman erilaisten materiaalien julkaisua Adeona Sales Tool –moduulin avulla. Laajassa kehityshankkeessa kehitetään Silmäaseman ohjelmistoja ja työkaluja, joiden avulla yritys panostaa tuotetietoon tarjotakseen myymälöissään ja toimipisteissään entistä parempaa palvelua. 

Adeona PIM -järjestelmän avulla Silmäasema tulee ylläpitämään ja rikastamaan tuotetietojaan, jotka yrityksen toimialalla ovat keskeisessä asemassa: materiaalien, linssien, kehyksien ja palveluiden tietojen täytyy olla ajantasaisia ja kattavia. Silmäasema edellyttää kumppaneiltaan korkeaa laatua ja vastuullista tuotantoa. Suomalainen Adeona PIM on Etola-konserniin kuuluvan Adeona Oy:n oma kaupallisen tuotetiedonhallinnan ohjelmisto, joka on kokonaan kehitetty Suomessa. 


Silmäasema on Suomen johtava näönhuollon ja silmäterveyden asiantuntija, jonka tehtävänä on tehdä suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat. Tarjoamme kaikki hyvän näkemisen tuotteet ja palvelut saman katon alta: muun muassa optikon näöntarkastukset, silmä- ja aurinkolasit sekä silmälääkärin vastaanotot, silmätutkimukset ja -leikkaukset. 

Adeona Oy on tuotetiedonhallinnan (PIM, Product Information Management) ratkaisuihin erikoistunut, Etola-konserniin kuuluva ohjelmistoyritys. Asiakkaamme ovat merkittäviä teollisuuden, kaupan ja palvelualan yrityksiä.