Workato-konnektori Adeona PIM-järjestelmään

Maailman johtaviin integraatioalustoihin kuuluva Workato on julkistanut konnektorin Adeona PIM-järjestelmään. Konnektorilla voi jatkossa helposti liittää Adeona PIMin osaksi yrityksen muita järjestelmiä, kuten ERP, PLM, CRM ja E-commerce alustat.

Workato on maailmanlaajuisesti toimiva alusta, joka tukee integraatioita ja automaatiota. Johtavien tutkimuslaitosten, kuten Forresterin ja Gartnerin, mukaan ”Leader-toimijaksi” rankattu Workato on ainutlaatuisesti suunniteltu yhdistämään kaikki yrityksen osat. Sen avulla yritys saa joustavuutta, monipuolisuutta ja skaalautuvuutta tietojen integroimiseen ja prosessien automatisointiin. Puhutaan ns. non-code / low-code-ratkaisusta, jossa käyttäjä luo resepteillä integraatiota ja automaatiosääntöjä määrittelemällään logiikalla.

Valmiita konnektoreita toiminnallisuuksineen on laajalti saatavilla, ja ne antavat käyttäjille tehokkaat työkalut päästä-päähän-automaatioiden rakentamiseksi useiden järjestelmien välillä. Konnektori ja ohjeet Adeona PIMin integroimiseksi Workato-integraatioalustaan löytyvät Workaton globaalista markkinapaikasta: Adeona PIMin integrointi Workatoon.


Adeona Oy on tuotetiedonhallinnan (PIM, Product Information Management) ratkaisuihin erikoistunut, Etola-konserniin kuuluva ohjelmistoyritys. Asiakkaamme ovat merkittäviä teollisuuden, kaupan ja palvelualan yrityksiä.

Workato® tekee automaatioiden luomisesta ja käyttöönotosta nopeampaa kuin perinteiset alustat. Tekoälypohjaisen yritysautomaation johtajana Workato antaa yrityksille mahdollisuuden automatisoida liiketoimintaprosessejaan koko organisaatiossa integroimalla sovelluksiaan, tietojaan ja kokemuksiaan. Luokkansa parasta tietoturvaa ja hallintaa, skaalautuvuutta, suorituskykyä ja käytettävyyttä tarjoavan Workaton low-code-ympäristön avulla IT- ja liiketoimintatiimien on helppo integroida sovelluksiaan ja automatisoida prosessejaan tuhansien Workato-yhteisön rakentamien automaatioreseptien avulla.