Adeona PIM lisämoduulit

Adeona PIMiin voi kytkeä myös erillisiä lisämoduuleja, jotka esimerkiksi tehostavat myynti- ja markkinointimateriaalien automatisoitua julkaisua tai digitaalisten aineistojen jakelua. Lisämoduulit voi ottaa käyttöön tarpeen mukaan.

Adeona Sales Tool - julkaisuautomaatiolla tehoja tuotemarkkinointiin

Adeona Sales Tool on helppokäyttöinen, selainpohjainen työkalu brändin mukaisten tuotesisältöjä sisältävien myynti- ja markkinointimateriaalien automatisoituun tuottamiseen. 

Myyjien työajasta kuluu helposti jopa puolet tarjouksien ja Exceleiden työstämiseen asiakkaille, kun taas markkinointi käyttää merkittävän osan ajastaan aineistojen ulkoasujen hiomiseen. Adeona Sales Toolilla voit automatisoida tuotelähtöisten aineistojen tuoton ja vapauttaa aikaa tuottavampaan työhön. Myyjät ja asiakasvastaavat saavat tehtyä ajantasaiset julkaisut itse ilman, että markkinointiosaston tarvitsee tehdä tuntikausia manuaalista työtä. 

Sales Toolilla tuotat julkaisuja kaikissa yleisimmissä Office-formaateissa, esim. PDF, PPT tai Excel -muotoisina. Julkaisun sisältö ja ulkoasu sovitetaan aina tarpeenne mukaiseksi. Sales Tool -julkaisuihin saa tuotua myös asiakaskohtaiset hinnat: suoraan toiminnanohjausjärjestelmästä, mikäli hinnat on API-rajapinnan kautta saatavilla, tai esim. Excel-tiedostosta. 

Esimerkkejä Sales Tool -julkaisuista: 

  • Kuvallinen PDF-tarjousliite 
  • Hinnasto tai esite
  • Tuotekortit
  • Erilaiset Excel -hinnastot ja tuotelistaukset
  • Myymälämateriaalit, esim. hyllynreunaetiketit tai hintalaput

Adeona Media Bank lisämoduulilla jaat Adeona PIMiin tallennetut digitaaliset aineistot kaikille sidosryhmille

Adeona Media Bank -moduulin kautta jaat ketterästi kaikki Adeona PIMiin tallennetut kuvat ja muut digitaaliset aineistot kaikille sidosryhmille. Sen käyttöliittymä on intuitiivinen, ja siinä on hyvät haku- ja suodatustoiminnot. Adeona Media Bank on mobiilioptimoitu, joten sen käyttö on helppoa missä vain ja millä laitteella tahansa.

Adeona Media Bankin ulkoasun voi personoida yritysilmeen mukaiseksi, mikä vahvistaa yrityksen brändimielikuvaa. Palveluun saa myös oman nimiosoitteen. Kirjautuneille käyttäjille voi määrittää erilaisia rooleja, joiden perusteella he saavat käyttöönsä sopivimmat materiaalit. Sisältöjen jakaminen myös ei-kirjautuneille sidosryhmille on mahdollista.

Adeona Media Bank on kiinteä osa Adeona PIMiä, eikä sitä varten tarvita erillisiä integraatioita.

Lue lisää Media Bankista: Mediasisältöjen jakaminen helpommaksi Adeona Media Bankin avulla tai katso video: How to PIM: Adeona Media Bank

Lennossa automaattitaitettavat PDF-tuotekortit

Adeona Product Card Creator -lisämoduulilla voit automatisoida PDF-tuotekorttien tai datasheetien tuottamisen.

Tuotekortteja varten määritellään julkaisupohja, johon määritellään paikat ja asemoinnit PIMin tiedoille (esim. kuva, kuvausteksti, teknisten tietojen taulukko jne).

Tuotekortin saa ladattua vakiomuotoisen url-osoitten kautta, jossa avaimena on tuotekoodi ja kieli, jolla tuotekortti halutaan ladata.

Tuotekorttilinkkejä voi käyttää esim. verkkokaupassa tai -sivustolla. Linkkiä klikattaessa taittopalvelulle menee pyyntö taittaa kyseisen tuotteen kortti ajantasaisilla PIMin tiedoilla. Käyttäjän näkökulmasta ”Lataa tuotekortti” -linkin klikkauksella avautuu valmis PDF-muotoinen tuotekortti.

EasyCatalog InDesign connectorilla saat Adeona PIMin tiedot InDesign-taittoon

EasyCatalog on InDesign-taittoautomaatio-ohjelmisto, joka auttaa automatisoimaan ja tehostamaan tuotelähtöisten katalogien ja luetteloiden taittamista Adobe InDesignilla. 

Adeona PIMissä on valmis connector, jolla saat PIMin tiedot EasyCatalog InDesign -taittoautomaatiotyökalun käyttöön. Taittoaineisto on InDesignissä täysin muokattavissa, mutta yhteys PIMiin säilyy, ja voit aina tarvittaessa päivittää tuotteiden tiedot PIMistä taittoon.