Taittoautomaatio

Lennossa automaattitaitettavat PDF-tuotekortit

Adeona Product Card Creator -lisämoduulilla voit automatisoida PDF-tuotekorttien tai datasheetien tuottamisen.

Tuotekortteja varten määritellään julkaisupohja, johon määritellään paikat ja asemoinnit PIMin tiedoille (esim. kuva, kuvausteksti, teknisten tietojen taulukko jne).

Tuotekortin saa ladattua vakiomuotoisen url-osoitten kautta, jossa avaimena on tuotekoodi ja kieli, jolla tuotekortti halutaan ladata.

Tuotekorttilinkkejä voi käyttää esim. verkkokaupassa tai -sivustolla. Linkkiä klikattaessa taittopalvelulle menee pyyntö taittaa kyseisen tuotteen kortti ajantasaisilla PIMin tiedoilla. Käyttäjän näkökulmasta ”Lataa tuotekortti” -linkin klikkauksella avautuu valmis PDF-muotoinen tuotekortti.

EasyCatalog InDesign connectorilla saat Adeona PIMin tiedot InDesign-taittoon

EasyCatalog on InDesign-taittoautomaatio-ohjelmisto, joka auttaa automatisoimaan ja tehostamaan tuotelähtöisten katalogien ja luetteloiden taittamista Adobe InDesignilla. 

Adeona PIMissä on valmis connector, jolla saat PIMin tiedot EasyCatalog InDesign -taittoautomaatiotyökalun käyttöön. Taittoaineisto on InDesignissä täysin muokattavissa, mutta yhteys PIMiin säilyy, ja voit aina tarvittaessa päivittää tuotteiden tiedot PIMistä taittoon.