Sodexo ottaa käyttöön Adeona PIMin

Ruoka-, toimitila- ja kiinteistöpalveluja tarjoava Sodexo on tullut Adeonan asiakkaaksi. Yhtiö ottaa käyttöönsä Adeona PIMin tuotetiedonhallintaansa Suomessa.

Sodexo on yksi Suomen suurimmista ruokapalvelujen tuottajista, ja Sodexo-ravintoloita on noin 200 eri puolilla maata. Ravintoloiden lisäksi Sodexon tarjontaan kuuluvat myös kokouspaikat ja juhlatilat. Yhtiö on kokonaisvaltaisia tilapalveluja tarjoava suomalainen yritys ja kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin, joka toimittaa päivittäin 430 000 työntekijänsä voimin ruoka-, toimitila- ja kiinteistöpalveluita 80 miljoonalle kuluttajalle 45 maassa. Yhtiö on kestävän ruoan ja arvostettujen kokemusten maailmanlaajuinen johtaja.

Suomen Sodexo ottaa käyttöönsä Adeona PIM -järjestelmän tuotetiedonhallintaan. PIM-järjestelmän avulla on tarkoitus tehostaa Sodexon tuotehallintaa siten, että vähennetään manuaalista työtä, lisätään automaatiota sekä parannetaan tuotehallinnan prosesseja. Erityisen tärkeänä Sodexolla nähdään PIM-järjestelmän rooli mahdollistamassa tarkoituksenmukaisia integraatioita lukuisten eri järjestelmien välillä. Tavoitteena on, että PIM-järjestelmä saadaan käyttöön Sodexolla vuoden 2025 aikana.

Tuotevalikoimamme on laaja ja kasvava. Tarvitsimme ratkaisun, joka taipuu palvelemaan ehkä hieman epätyypillistäkin kokonaisuutta.
Toivomme saavamme Adeona PIMistä apua tuotevalikoiman hallinnointiin ja rikastamiseen. Jatkossa on tarkoitus palvella sisäisiä ja ulkoisia asiakkaita entistä kattavampien tuotetietojen avulla”, toteaa Sodexolta kehitysjohtaja Ilkka Pentikäinen.


Sodexo, vuonna 1966 Pierre Bellonin Marseillessa perustama yhtiö, on maailman johtava vastuullisen ruuan ja elämänlaatua parantavien palveluiden tarjoaja. Yhtiön toiminta perustuu itsenäisyyteen, perheomisteisuuteen sekä kestävään liiketoimintamalliin. Sodexo tarjoaa ruokapalveluita sekä toimitila- ja kiinteistöpalveluita, jotka tukevat työympäristöjä ja elämänlaatua, samalla edistäen taloudellista, sosiaalista ja ekologista kestävyyttä. Suomessa Sodexo aloitti vuonna 1979 ja tänä päivänä se työllistää noin 1400 henkilöä yli 300 toimipaikassa. Sodexon palvelut Suomessa ovat Nolla tapaturmaa -foorumin tason 2 luokituksen ja ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001-sertifikaattien mukaisia.