Ajankohtaista

Uutiset
Adeona

Silmäasema Adeonan asiakkaaksi

Suomalainen silmäterveyden asiantuntija Silmäasema tehostaa tuotetiedonhallintaansa Adeona PIM -järjestelmän avulla. Tavoitteena on saada tuotetieto ja palvelut jatkossa entistä kattavampana ja sujuvammin Silmäaseman asiantuntijoiden ja asiakkaiden käyttöön.

Blogit
Laura Kopio

Ympäristövastuun termit haltuun

Vastuullisuus ja ympäristöasioiden merkitys ovat kasvussa yritysten toiminnassa. Yhä useammat yritykset vaativat vastuullisuustietoja omassa toiminnassaan ja toimitusketjuissaan. Yleinen trendi näkyy myös tuotetiedoissa: lainsäädännön muutosten vaikutukset heijastuvat tuoteviestintään mm. vastuullisuuteen, hiilijalanjälkeen, energiatehokkuuteen ja kestävään kehitykseen liittyen.

Perkko tuotetiedonhallinta
Asiakaskokemuksia
Adeona

Perkko

Kellojen maahantuonti- ja tukkuliike Oy Perkko on ammattitaitoinen ja perinteikäs suomalainen perheyhtiö, joka kuuluu osaksi Nurmi-Yhtiöitä. Adeona PIMin avulla Perkko saa kellot ja niiden tuotetiedot ketterästi jälleenmyyjiensä saataville.

ETRA Megacenter Rusko Oulu
Asiakaskokemuksia
Adeona

Etra

Poikkeuksellisen laajan tuotevalikoiman hallinta vaatii tuekseen toimivan järjestelmäkokonaisuuden. Etrassa on tehty paljon työtä sen eteen, että tuotetieto on asiakkaiden saatavilla oikeanlaisena ja laadukkaana. Adeona PIMin avulla tuotetiedot päivitetään ja julkaistaan tehokkaasti eri kanaviin.

Uutiset
Adeona

Workato-konnektori Adeona PIM-järjestelmään

Maailman johtaviin integraatioalustoihin kuuluva Workato on julkistanut konnektorin Adeona PIM-järjestelmään. Konnektorilla voi jatkossa helposti liittää Adeona PIMin osaksi yrityksen muita järjestelmiä, kuten ERP, PLM, CRM ja E-commerce alustat.

Asiakaskokemuksia
Adeona

Saarioinen

Adeona Oy ja Taito United Oy vastasivat yhdessä Saarioisten tarpeeseen. Tiiviissä yhteistyössä suunniteltiin ja rakennettiin palvelu, jolla tehostettiin asiantuntijoiden tekemistä tekoälyn ja fiksun tiedonhallinnan avulla.