Adeona PIM -versio 2023.2.0

Uusimman versiopäivityksen myötä Adeona PIMissä voi nyt määritellä dynaamisia attribuutteja. Käyttöliittymän ilme on myös päivittynyt uuden brändin mukaiseksi.

Adeona PIM -versio 2023.2.0 on täällä: ohjelmistolla on uusi visuaalinen ilme ja Adeona PIMissä voi nyt myös määritellä dynaamisia attribuutteja.

Adeona PIM-käyttöliittymän uusi raikas ilme

PIM-käyttöliittymän ilme ja värimaailma on uudistunut Adeonan uuden brändi-ilmeen mukaiseksi. Visuaalisen ilmeen päivityksen lisäksi on optimoitu myös sivunlatausaikoja, ja nyt PIMin käyttö on entistä nopeampaa!

Adeona PIM käyttöliittymän ilme

Uusi Add-on -toiminnallisuus: Dynaamiset attribuutit

Dynaamiset attribuutit mahdollistavat attribuuttien arvojen dynaamisen laskennan vapaasti määriteltävien laskentasääntöjen perusteella. Voit määritellä minkä tahansa PIM-attribuutin dynaamiseksi ja lisätä arvonmuodostuksen säännöt ja logiikan. Tuotteen dynaamisten attribuuttien arvot lasketaan automaattisesti uudelleen aina, kun tuote päivittyy.

Dynaamisia attribuutteja voi hyödyntää esimerkiksi seuraavanlaisissa esimerkkitapauksissa:

  • Tuotteen nimi verkkokaupassa = Tuotteen brändi | Markkinointinimi – jos markkinointinimi on tyhjä, käytä ERP tuotenimi -kenttää & Pakkauskoko
  • Tuotteen tilavuus: pituus * leveys * korkeus

Huomioithan, että Dynaamiset attribuutit on lisämaksullinen Add-on -toiminnallisuus, joka asennetaan asiakkaille tilauksesta. Otathan meihin yhteyttä, mikäli toivot lisätietoa toiminnallisuudesta tai haluaisit tilata toiminnallisuuden käyttöösi.