Adeona PIM -versio 2023.3.0 on julkaistu

Tässä versiossa mukana on muun muassa tuotteisiin linkitettyjen tiedostojen lataus ja uudelleennimeäminen zip-pakettiin suoraan Table view:stä.

Table view: lataa ja uudelleennimeä tiedostoja zip-pakettiin

Tärkeimpänä uutena ominaisuutena tässä releasessa on mahdollisuus ladata tuotteiden tiedostoja Table view:n uuden Download-valikon kautta zip-pakettiin.

Latauksen yhteydessä tiedostot voi myös uudelleennimetä esimerkiksi tuotekoodilla, GTIN-koodilla tai jollain muulla tuotteen globaalilla text-attribuutilla.

Julkiset tiedostojen latauslinkit: mahdollisuus käyttää alkuperäistä tiedostonimeä tuotekoodi + attribuutti -perusteisen nimeämisen sijaan

Aiemmin Table view:n kautta viedyistä julkisista tiedostolinkeistä ladatut tiedostot oli automaattisesti nimetty tuotekoodin, attribuutin ja valitun konversion perusteella, esim. ”productCode_mainImage_Full HD.jpeg”.

Nyt voit myös valita, että julkisten tiedostojen latauslinkkien kautta latautuvissa tiedostoissa käytetään alkuperäistä tiedostonimeä.

Tuotteen ja kategorian muokkaussivu: avaa tuotteeseen liittyvä tiedosto uuteen välilehteen

Jatkossa voit avata tuotteeseen liittyvän tiedoston suoraan selaimen uuteen välilehteen ”Open file in new tab” -painikkeesta.

Adeona PIM -asetukset: mahdollisuus piilottaa oletus-GTIN ja -Brand-kentät

Mikäli Adeona PIM -järjestelmää käyttävä yritys ei ylläpidä tietoa GTIN-koodista tai tuotteen brändistä Adeona PIMissä oletuksena niille varatuissa kentissä, on nämä kentät nyt mahdollisuus piilottaa näkyvistä järjestelmäasetuksissa.