Adeonan syntymäpäiväjuhlat 2023

Adeonan 40+20+5-vuotisjuhlat olivat menestys.

Viime torstaina HUONE Kampissa kuhisi, kun juhlistimme Canterin ja Adeonan merkkipaaluja yhdessä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Yrityksemme täytti 40 vuotta, Adeona-brändi 20 vuotta ja viimeisin Adeona PIM -sukupolvemmekin on saavuttanut jo viiden vuoden iän – monta syytä juhlaan, siis!

Hyvän ruuan ja juoman lisäksi saimme nauttia myös hilpeistä syntymäpäivätervehdyksistä: saimme lahjaksi muun muassa frisbee golf -kiekon ja lauloimme hallituksen puheenjohtajan johdolla yhdessä onnittelulaulun Adeonalle. Hilpeyttä herätti myös museonurkka, jonne oli kerätty materiaaleja vuosikymmenten varrelta.

Tutkimustuloksia ja taikuutta

Adeonan toimitusjohtaja Patrik ja teknologiajohtaja Janne tarjoilivat katsauksen Canterin ja Adeonan 40-vuotiaaseen historiaan Fellowship of the PIM -esityksessään, ja Tutkimustoimisto Vastakaiun Katariina Tenhunen paljasti ennakkoon muutamia tuloksia tämän kevään PIM-barometrista.

Illan aikana palkittiin myös ansioituneita Adeona PIM -asiakkaita kunniakirjoilla sekä muistettiin pitkään talossa olleita adeonalaisia kukkakimpuilla. Juhlatunnelman huipensi taikuuden kuusinkertainen Suomen mestari Markus Tervo, jonka lähitaikuus ihastutti ja ihmetytti juhlakansaa.

Kiitos kaikille juhlijoille!