Olemme nyt Adeona

Adeona täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Tämän merkkipaalun kunniaksi toimimme jatkossa Adeona-nimellä.

Adeona-brändi uudistuu! Jatkamme johtavana tuotetiedonhallinnan toimijana yhdellä nimellä.

Adeona täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Tämän merkkipaalun kunniaksi toimimme jatkossa Adeona-nimellä. Viestinnässä yrityksen nimi Canter jää pois. Lisäksi tulemme vaihtamaan yrityksemme nimen Adeona Oy:ksi kuluvan vuoden aikana. Lähes 40 vuotta palvellut Canter Oy jää siis nimenä historiaan.

”20 vuoden kokemuksemme kaupallisesta tuotetiedonhallinnasta on vertaansa vailla. Meidät tunnetaan laajalti kahdella nimellä: Canter ja Adeona. Osaamisemme on vahvaa paitsi kaupallisen tuotetiedon hallinnasta, myös digitaalisesta kaupankäynnistä ja monikanavaisesta julkaisuautomaatiosta. Kehitämme Adeona PIM -tuotetta Suomessa läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa”, Canter Oy:n toimitusjohtaja Patrik Palatz taustoittaa.

”Keskittymällä vain yhteen nimeen ja yhden brändin rakentamiseen vahvistamme edelleen asemaamme kaupallisen tuotetiedonhallinnan ajatusjohtajana Suomessa. Tällöin voimme kohdistaa resurssimme paremmin asiakasarvon tuottamiseen.”

Palvelemme siis jatkossa Adeona-nimellä, mikä tukee entistä paremmin kotimaisen ohjelmistomme jatkuvuutta ja yrityksemme kestävää kehitystä. Asiakkaillemme muutos ei aiheuta toimenpiteitä: ydinliiketoimintamme pysyy samana ja Y-tunnuksemme ei muutu. Kumppaneitamme tiedotamme myöhemmin erikseen yrityksen nimenmuutoksen yhteydessä.

Olemme Suomen johtava tuotetiedonhallinnan (PIM, Product Information Management) ratkaisuihin erikoistunut teknologiayritys. Yhtenäistämme pirstaleisen tuotetiedon ja autamme asiakkaitamme säästämään aikaa, rahaa, hermoja ja ympäristöä.


Kysymyksiä ja vastauksia

Q: Miksi uudistamme brändimme ja vaihdamme nimemme?

A: Keskittymällä vain yhteen nimeen ja yhden brändin rakentamiseen vahvistamme asemaamme kaupallisen tuotetiedonhallinnan ajatusjohtajana Suomessa ja voimme kohdistaa resurssimme paremmin asiakasarvon tuottamiseen.

Q: Mikä muuttuu? 

A: Uusimme visuaalisen ilmeemme ja viestimme vain Adeona-nimellä. Canter jää nimenä taustalle yritysnimeksi toistaiseksi. Sähköpostiosoitteemme ovat vaihtuneet etunimi.sukunimi@adeona.com -muotoon ja verkkosivustomme osoite on www.adeona.com. Myös sosiaalisesta mediasta löydymme Adeona-nimellä. 

Q: Mikä on muutoksen vaikutus sopimuksiin? 

A: Myöhemmin tehtävä yrityksen nimen muutos ei tuo juridisia muutoksia, sillä jatkamme samalla Y-tunnuksella. Voimassa oleviin sopimuksiin ei siis ole tarvetta tehdä muutoksia.  

Q: Muuttuvatko laskutustiedot?  

A: Laskutus- ja muut tietomme pysyvät samoina.

Q: Entä yhteystiedot?

A: Kaikki sähköpostiosoitteemme ovat vaihtuneet @adeona.com-päätteisiksi ja verkkosivustomme osoite on www.adeona.com. Vanhat sähköpostiosoitteet ja verkkosivuosoitteet ohjautuvat kuitenkin automaattisesti uudelleen.