Prevett Oy:lle Adeona PIM tuotetiedonhallintaan

Suomalainen eläinten hoitoon ja lääkintään erikoistunut tukkukauppa Prevett Oy ottaa käyttöön Adeona PIM -järjestelmän tuotetiedonhallintaan. Adeona PIMin avulla Prevett haluaa edelleen parantaa asiakaskokemusta, joka on Prevettin toiminnan keskiössä.

Prevett Oy on suomalainen, Vetcare-konserniin kuuluva eläinlääkintään erikoistunut tukkukauppa. Vetcare-konserni tekee työtä eläinten hyvinvoinnin puolesta, ja Prevett Oy on Vetcaren itsenäisesti toimiva tytäryhtiö, joka toimii palvellen koko eläinlääkinnän alaa.

Prevettin tuotevalikoima on erittäin kattava ja muodostuu eläinlääkinnässä käytettävistä lääkkeistä, tarvikkeista sekä täydennysrehuista. Yritys tuo maahan myös asiakkaiden tarvitsemia erityislupavalmisteita.

Prevett Oy on jatkuvasti halunnut rakentaa teknisen toimintaympäristönsä siten, että käytössä olevat järjestelmät palvelevat asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Teknologiaan ja järjestelmien yhteensopivuuteen on panostettu erinomainen asiakaskokemus tähtäimessä.

Jotta uusien tuotteiden perustaminen, tuotetietojen ylläpito ja rikastaminen olisivat mahdollisimman tehokkaasti hallinnassa, ottaa Prevett käyttöönsä Adeona PIM -järjestelmän syksyn aikana. Adeona PIMin avulla yritys saa tuotehallintaansa lisää toimivuutta ja helppoutta. Tavoitteena on, että koko tuotehierarkia saadaan PIMin avulla kuntoon. Lisäksi tuotetietojen tallennus ja jakelu halutaan jatkossa hoitaa keskitetysti yhdessä paikassa; samalla prosessit tehostuvat ja työaikaa säästyy strategisiin asioihin.

”Eläinlääkintään erikoistuneena tukkukauppana valikoimamme muodostuu tuhansista tuotteista. Kaipasimme ratkaisua, joka toisi avun paitsi tuotetietojen, myös verkkokauppamme kategorioiden hallintaan.

Hallinnoinnin helpottumisesta tulevat hyötymään ennen kaikkea asiakkaamme, kun jatkossa tuotteiden kategoriat ovat mukautettavissa kasvavaan tuotevalikoimaamme ja hakuehdot paranevat. Lisäksi tuotteista on saatavilla aiempaa kattavammat tuotetiedot. Koemme, että myös asiakaspalvelumme pystyy jatkossa tarjoamaan parempaa palvelua, kun tuotetiedot on koottu helposti löydettäväksi yhteen paikkaan.”

Prevett Oy on eläinlääkintään erikoistunut, vahvasti kasvava kotimainen tukkukauppa. Sen tehtävänä on luoda arvoa yrityksille, yhteisöille, ihmisille ja eläimille. Prevett on osa eläinlääkkeitä kehittävää Vetcare-konsernia. Yrityksen liikevaihto vuonna 2023 oli noin 29 milj. euroa ja se työllistää 15 alan ammattilaista.