St1 aloittaa PIM-järjestelmän käytön digitaalisesti myytävillä tuotteilla

Energiakonserni St1 Nordic Oy siirtyy käyttämään tuotehallinnassaan Adeona PIMiä. Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimiva yhtiö lähtee hyödyntämään PIM-järjestelmää ensimmäiseksi digitaalisesti myytävissä tuotteissa.

St1 on lähtenyt uusimaan tuotehallinnan ratkaisujaan PIM-järjestelmän avulla ja ottaa käyttöönsä Adeona PIMin tämän kevään aikana. Digitaalisten ratkaisujen päällikkö Leena Ripatti St1-konsernista kertoo, että Adeona PIM nousi ykkösvalinnaksi PIM-järjestelmää valittaessa konserniin kuuluvan Vierumäen palautteiden myötä. Vierumäki on Heinolassa sijaitseva vapaa-ajan-, liikunta-, koulutus- ja valmennuskeskus, jolle Adeona PIM mahdollistaa laaja-alaisen palvelutuoteportfolion tuotetiedon hyödyntämisen ja yhdistämisen asiakaskäyttöön.

”Saimme kuulla konserniimme kuuluvalta Vierumäeltä, että heillä oli Adeona PIMistä erittäin hyviä kokemuksia ja voivat suositella sitä meille. Tämä vaikutti osaltaan päätökseemme valita Adeona”, kertoo Ripatti.

Suomessa St1 palvelee asiakkaitaan laajan St1- ja Shell-huoltoasemaverkoston kautta. Tämän lisäksi yhtiön palvelut kattavat suoratoimituksia koko maahan esimerkiksi polttoöljyn osalta. St1:n palveluksessa on yli tuhat henkilöä.


St1 Nordic Oy on energiakonserni, jonka visiona on olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten edistyneisiin biopolttoaineisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1259 St1- ja Shell-huoltoasemaa ja kaasun tankkauspistettä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on yli 1000 henkilöä. www.st1.com