Uuden sukupolven Adeona Sales Tool julkaistu

Uuden sukupolven Adeona Sales Toolilla lisää ketteryyttä ja jatkokehityksen helppoutta julkaisuautomaatioon.

Adeona Sales Tool on julkaisuautomaation työkalu, joka tehostaa myynti- ja markkinointimateriaalien tuotantoa. Adeona Sales Tool on ollut käytössä lukuisilla asiakkaillamme jo vuosia mahdollistaen ajantasaisten, brändinmukaisten materiaalien, kuten tarjousten, hinnastojen ja tuotekatalogien automaattisen luomisen ja julkaisun.

Adeonalla tunnistettiin tarve modernisoida pidetyn ja laajasti käytetyn Adeona Sales Tool –työkalun tekninen toteutus vastaamaan paremmin muuttuviin asiakastarpeisiin sekä nykyaikaiseen ohjelmistokehitykseen. Tämän kehitystyön tuloksena Uuden sukupolven Adeona Sales Tool on nyt julkaistu.

Uudistuksen tärkeimmät tavoitteet ovat olleet nopeampi ja kustannustehokkaampi Sales Toolin käyttöönotto asiakkaille, julkaisupohjien ketterämpi muokkaaminen ja päivittäminen.

Uudistus myös mahdollistaa Sales Toolin toiminnallisuuksien suunnitelmallisen kehityksen asiakastarpeiden pohjalta sekä uusien tuotteistettujen ominaisuuksien käyttöönoton säännöllisten versiopäivitysten yhteydessä.

Uudet toiminnallisuudet

  • Sales Tool API: Julkaisut ovat käytettävissä myös APIn kautta, mikä helpottaa julkaisujen integrointia muihin järjestelmiin.
    • Voit esimerkiksi käynnistää kuvallisen tarjousliitetiedoston Sales Tool -taiton suoraan ERP-järjestelmästä.
  • Ajastus ja jakelu: Mahdollisuus ajastaa ja lähettää Sales Tool -julkaisuja esimerkiksi pilvipalveluun tai sähköpostiin.
  • Seuranta ja raportointi: Julkaisujen ja käyttäjien toimintaa voidaan seurata ja raportoida reaaliajassa.


Uuden sukupolven Adeona Sales Toolia kehitetään jatkossa säännöllisten versiopäivitysten kautta. Kaikki uudet toiminnallisuudet tulevat olemaan kaikkien Sales Tool -asiakkaiden käytettävissä, mikä varmistaa työkalun jatkuvan kehityksen ja joustavuuden.

Mikäli haluat kuulla lisää, ole rohkeasti yhteydessä Leo Tuokkoon, Head of Customer Success!