DATE

Adeona Media Bank: mediasisältöjen jakaminen helposti

Adeona Media Bank: mediasisältöjen jakaminen helposti

Jos yrityksellä on käytössään Adeona PIM -järjestelmä, jonne tiedostonhallinta on keskitetty, sen on mahdollista ottaa käyttöön Adeona Media Bank -palvelu, jonka avulla se voi jakaa mediasisältöjä sidosryhmilleen oman ilmeensä mukaisesti brändätyn palvelun kautta.

Tuotteisiin liittyvät mediasisällöt ja tiedostot, kuten käyttöohjeet, kuvat tai videot, ovat tärkeitä markkinoinnin ja brändin rakentamisen kannalta. Niitä käytetään verkkosivustoilla, sosiaalisessa mediassa, mainoksissa ja muissa markkinointimateriaaleissa auttamaan kuluttajia ostopäätöksen tekemisessä. Näiden sisältöjen tulee olla visuaalisesti houkuttelevia ja informatiivisia sekä vastata brändin arvoja ja viestejä. Tehokas mediasisältöjen hallinta onkin olennainen osa yrityksen markkinointistrategiaa.  

Vaikka PIM-järjestelmät ovat perinteisesti liittyneet tuotteiden tiedonhallintaan, ovat ne hyödyllisiä myös mediasisältöjen hallinnassa. Jos yrityksellä on käytössään Adeona PIM -järjestelmä, jonne tiedostonhallinta on keskitetty, sen on mahdollista ottaa käyttöön Adeona Media Bank -palvelu, jonka avulla se voi jakaa mediasisältöjä sidosryhmilleen oman ilmeensä mukaisesti brändätyn palvelun kautta. Adeona Media Bank on oma, erillinen palvelu, joka on käyttöoikeusrajattu näkymä Adeona PIMin Files-osioon. 

Adeona Media Bankin avulla yritys voi keskittää kaikki mediasisällöt yhteen paikkaan esimerkiksi asiakkaiden, mainostoimistojen ja muiden sidosryhmien saataville. Jaettavat tiedostot voivat olla monenlaisia: esimerkiksi tuotekuvia eri väreissä ja eri kulmista, tuotteen esittely- tai käyttöohjevideoita tai vaikkapa logoja tai henkilöstökuvia. Adeona Media Bankin kautta jaettavan sisällön ei siis aina ole tarpeen olla tuotekohtaista. 

Adeona Media Bankissa on mediapankkikäyttöön optimoidut käyttöoikeuksien määritysmahdollisuudet. Yrityksen on mahdollista sallia mediapankin julkinen käyttö ilman kirjautumista. Lisäksi mediapankkikäyttäjille voidaan luoda erilaisia rooleja, joilla annetaan katselu- ja latausoikeuksia määritettyihin tiedostoihin ja kansioihin. Sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat luoda tiedostokokoelmia ja jakaa niitä aikarajoitetulla linkillä eteenpäin.  

Adeona PIMin ja Adeona Media Bankin hyödyntäminen mediasisältöjen hallinnassa voi tuoda monia etuja yritykselle. Tehokas tuotetiedon- ja tiedostonhallinta auttaa parantamaan markkinointitoimien tehokkuutta ja nopeuttaa uusien kampanjoiden lanseerausta. Näiden palvelujen avulla yritys voi hallita kaikkia mediasisältöjään keskitetysti ja varmistaa niiden ajantasaisuuden ja yhdenmukaisuuden. Lisäksi se vähentää manuaalista työtä ja mahdollisia inhimillisiä virheitä. Adeona mahdollistaa tehokkaat työkalut, jotka auttavat yritystä luomaan yhtenäisen brändikokemuksen. 

Lue myös