DATE

Miten asiakkaiden kasvaneet odotukset näkyvät kaupallisen tuotetiedon hallinnassa?

Miten asiakkaiden kasvaneet odotukset näkyvät kaupallisen tuotetiedon hallinnassa?

Webinaarisarjamme neljännessä osassa paneuduimme tutkimuksen tuloksiin ja omien asiakkaidemme käytännön kokemuksiin asiakkaiden odotuksista. Mitkä seikat painottuvat tulevaisuudessa, kun loppuasiakas tekee ostopäätöstä?

Miten asiakkaiden kasvaneet odotukset näkyvät kaupallisen tuotetiedon hallinnassa -artikkeli on osa sarjaa, jossa käsittelemme Kaupallisen tuotetiedonhallinnan nykytila ja tulevaisuus Suomessa 2022 -tutkimusta. Toteutimme tutkimuksen tutkimustoimisto Vastakaiku Oy:n kanssa toista kertaa keväällä 2022.

Webinaarisarjamme neljännessä osassa paneuduimme tutkimuksen tuloksiin ja Canterin omien asiakkaiden käytännön kokemuksiin asiakkaiden odotuksista. Mitkä seikat painottuvat tulevaisuudessa, kun loppuasiakas tekee ostopäätöstä? Aiemmissa artikkeleissamme olemme käsitelleet  tuotetiedonhallinnan nykytilaaasiakaskokemusta, kestävyyttä ja tuotetiedon rikastamistatuotetiedonhallinnan ammattilaisten parhaita vinkkejä sekä sitä, mitä kulmahuoneen pitäisi tietää tuotetiedonhallinnasta.

Canterin Patrik Palatz ja Sanna Kurvinen ja Vastakaiun toimitusjohtaja Katariina Tenhunen pureutuivat muun muassa vastuullisuusseikkojen vahvaan esiinmarssiin ja siihen, miten kohdennettua tai personoitua tuotetietoa voi käyttää kaupanteon apurina. Myös tekoäly tuotetiedonhallinnan apurina pohditutti keskustelijoita. Mitkä vinkit päätyivät lopulta ”Älä missaa näitä”-listalle?

Katso alta webinaarin tallenne:

Lue myös

Perkko tuotetiedonhallinta
Asiakaskokemuksia

Perkko