Uutiset

Prevett Oy:lle Adeona PIM tuotetiedonhallintaan

Suomalainen eläinten hoitoon ja lääkintään erikoistunut tukkukauppa Prevett Oy ottaa käyttöön Adeona PIM -järjestelmän tuotetiedonhallintaan. Adeona PIMin avulla Prevett haluaa edelleen parantaa asiakaskokemusta, joka on Prevettin toiminnan keskiössä.

Euroopan unionin tuoteturvallisuusasetus astuu voimaan joulukuussa

Euroopan unionin uusi tuoteturvallisuusasetus, joka koskee kuluttajatuotteiden turvallisuutta, tulee voimaan 13.12.2024. Asetus kattaa kaikki kuluttajatuotteet lukuun ottamatta elintarvikkeita ja lääkkeitä, ja se tuo mukanaan uusia vaatimuksia tuotteista ilmoitettaville tiedoille.

Silmäasema Adeonan asiakkaaksi

Suomalainen silmäterveyden asiantuntija Silmäasema tehostaa tuotetiedonhallintaansa Adeona PIM -järjestelmän avulla. Tavoitteena on saada tuotetieto ja palvelut jatkossa entistä kattavampana ja sujuvammin Silmäaseman asiantuntijoiden ja asiakkaiden käyttöön.

Workato-konnektori Adeona PIM-järjestelmään

Maailman johtaviin integraatioalustoihin kuuluva Workato on julkistanut konnektorin Adeona PIM-järjestelmään. Konnektorilla voi jatkossa helposti liittää Adeona PIMin osaksi yrityksen muita järjestelmiä, kuten ERP, PLM, CRM ja E-commerce alustat.

LUE MYÖS ASIAKASKOKEMUKSIA